Înscrieri pentru concursul  „O poveste… o poezie“

Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare“, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, organizează cea de-a doua ediție a concursului „O poveste… o poezie“.

Competiția se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6-14 ani.

Evenimentul, care se desfășoară pe două secțiuni, Teatru (scenetă sau dramatizare) și Recitare de poezii, va avea loc pe 28 martie, de la ora 10.00, pe scena instituției gazdă. Cu acest prilej se vor acorda Trofeul concursului  (Marele Premiu), Premiile I, II, III și mențiuni, pentru fiecare categorie de vârstă.

Înscrierea participanților se face în intervalul 20 februarie – 10 martie 2020, la adresa de email: teatruldecopii_cta@yahoo.com sau la sediul Teatrului „Căluțul de mare“, sala Elpis, str. Aristide Karatzali, nr. 16 (zona peninsulară a Constanței). Preselecția va avea loc pe baza materialelor filmate trimise de participanți  la adresa robin29ro@yahoo.com.

afis concurs o poveste o poezie 2020

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0241 618 992, între orele 10.00-15.00, de luni până vineri.

Anunțarea participanților calificați se va anunța până pe 20 martie, rezultatele preselecției fiind afișate pe site-ul Teatrului „Căluțul de mare“, www.teatruldelamare.ro

„Nu se percepe taxă de participare la concurs. Toate școlile participante vor încheia un protocol de colaborare pe un an cu Teatrul „Căluțul de mare“, vor primi diplome și adeverințe semnate de Inspectoratul Școlar Județean Constanța“, au precizat organizatorii.

Prima ediție a concursului s-a desfășurat sub genericul „O poveste într-o poezie“, finala având loc pe 6 aprilie 2019.

Concursul „O poveste într-o poezie“ și-a desemnat câștigătorii

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *