Spectacole pentru copii la Teatrul „Căluțul de mare“

La finalul săptămânii, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ le propune micilor spectatori întâlniri de poveste.

Joi și vineri, de la ora 10.00, cei mai exigenți spectatori se vor întâlni cu Mica Sirenă, eroina poveștii cu același nume scrisă de Hans Christian Andersen.

Regia și scenariul spectacolului sunt semnate de Cristian Mitescu, scenografia este creată de Eugenia Tărășescu-Jianu, coregrafia e realizată de Sergiu Ionuț Anghel, iar muzica, de Alexandru Berehoi.

Din distribuție fac parte actorii: Daniela Vlad, Clara Ghiuvelechian, Daniel Minciună, Grațian Prisacariu, Tiberiu Roșu și Arina Cojocaru.

La ediția 2016 a Festivalului Internațional al Teatrelor de Păpuși și Marionete „Puck” din Cluj-Napoca, „Mica Sirenă“ s-a întors la Constanța cu trei premii: pentru scenografie – Eugenia Tărășescu-Jianu, pentru muzică – Alexandru Berehoi și de interpretare individuală pentru personajul Mica Sirenă – Daniela Vlad.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta cuprinse între 3 și 12 ani.

Duminică, 23 februarie, de la ora 10.00, pe scena Teatrului „Căluțul de mare“ vor urca Prințesa și… Broscoiul, personaje descinse din poveștilor fraților Grimm.

Regia și scenariul spectacolului sunt semnate de Cristian Mitescu, scenografia e realizată Eugenia Tărășescu-Jianu, coregrafia, de Ionuț Sergiu Anghel și muzica, de Viorel Andrinoiu.

Vor da viață personajelor de poveste actorii: Arina Cojocaru, Grațian Prisacariu, Daniela Vlad, Lică Gherghilescu, Clara Ghiuvelechian, Daniel Minciună, Tiberiu Roșu și Andrei Stroescu.

Spectacolul se adresează grupei de vârsta: 4+.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *