Începe Caravana Zbumzzi în parcurile din Constanța

V-a fost dor de trupa Zbumzzi, animatoarea serilor de vară? Cu siguranță că da. Pentru a veni în sprijinul a cât mai mulți copii din Constanța, trupa Zbumzzi a hotărât să se ajungă cât mai aproape de cei mici, în locul unde se simt ei cel mai bine, în parcurile din cartierele lor, unde se joacă zi de zi.

Pentru ei, a gândit proiectul „Hip Hip Zbumzzi – Caravana Zbumzzi“, care se va desfășura în perioada 10 august-6 septembrie în parcurile din Constanța, dar și pe plaja Faleză Nord, strada Rotterdam 2. Este vorba despre Parcul Poarta 6 (10-15 august), Parcul Viitorului (17 și 22 august), Parcul Km 4-5 (24-29 august), Parcul Gării (31 august-5 septembrie), iar între 7 și 12 septembrie, trupa Zbumzzi va ajunge în Parcul de la Casa de Cultură.

Întâlnirile din parc vor avea loc de luni până sâmbătă între orele 17.00-18.00, iar pe plajă acestea se vor desfășura de luni până joi, începând cu ora 19.00.

Iată programul din această săptămână, din parcul din Poarta 6:

10 august – Spectacol de dans cu Trupa ZBUMZZI
11 august – „Fata babei și fata moșului”
12 august – „Cenușăreasa“
13 august – „Motanul încălțat“
14 august – „Cei trei purcelulși“
15 august – „Aventurile lui Nică“

Proiectul „Hip Hip Zbumzzi – Caravana Zbumzzi este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Valoarea totală a proiectului este de 170.000 de lei.

„Hip Hip Zbumzzi – Caravana Zbumzzi“ este un proiect de interes general, finanțat din fonduri nerambursabile. Manager de proiect este Edoard Petre, absolvent al Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius“.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *