Premieră. Gala Tânărului Actor nu se mai organizează pe litoral

Pentru prima dată în istoria celor 23 de ediții, Gala Tânărului Actor „Hop“, organizată de Uniunea Teatrală din România (UNITER) nu se va mai organiza pe litoral (la Costinești, Mangalia sau Constanța, ca până acum), ci în București.

Ediția cu numărul 23 va avea loc la Teatrul Național „I. L. Caragiale“ din București, în aer liber, în Spațiul Amfiteatru, în perioada 3-6 septembrie.

Anul acesta, motto-ul galei este „«ZIS ŞI FĂCUT», proiectarea vorbei şi a corpului în spaţiu“, iar tema este „Teatru coregrafic. DansActorul ca fenomen al teatrului actual“.

Directorul artistic este celebrul coregraf Gigi Căciuleanu.

Cei 23 de actori care vor concura pentru unul din cele cinci premii puse în joc sunt: Adrian Batista – regizor și producător TV, Ioana Bogăţan – actriţă, Silvia Ghiață – producător TV, Andrei și Andreea Grosu – regizori și Ileana Lucaciu – critic de teatru.

Publicul va putea urmări transmisia livestreaming a celor trei zile de concurs (3-5 septembrie)  pe site-ul Galei HOP www.galahop.uniter.ro și să-și voteze favoriții online. Premiul Publicului va fi anunțat în cadrul festivității de decernare a premiilor, duminică, 6 septembrie.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *