Patru comedii la „Seri de teatru la Pontul Euxin“

Cea de-a doua ediție a festivalului „Seri de teatru la Pontul Euxin“, eveniment organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța, continuă în acest weekend, al doilea de la debut acestui sezon, cu patru comedii mai savuroase sau mai… amare, în două personaje.

Toate spectacolele încep de la ora 21.00, iar intrarea este liberă, cu respectarea normelor impuse de prevenirea contaminării cu COVID-19.

Joi seară, publicul este invitat pe scena Amfiteatrului din Parcului Tăbăcărie să vadă „Cum se duce totul dracu’”, o comedie despre viața de cuplu, după un text de Mihai Ignat, cu Ioana Chelmuș și Florin Frățilă în rolurile principale, cel din urmă fiind și regizorul piesei.

Vineri, cei doi actori revin în fața publicului din Parcul Tăbăcărie cu… „Ce vine după“, o comedie spumoasă scrisă tot de Mihai Ignat și pusă în scenă de același Florin Frățilă.

Sâmbătă, constănțenii sunt invitați la „Carpathian Garden“. În distribuție, fiul Maiei Morgenstern, Tudor Aaron Istodor și Radu Iacoban în distribuție.

Cel de-al doilea weekend al „Serile de teatru la Pontul Euxin“, ediția a II-a, se va încheia cu… „Happy end”, de Zsolt Poszgai, în regia lui Alexandru Bogdan, cu Tudor Aaron Istodor și Raluca Aprodu în distribuție. Așadar, veniți și duminică în Amfiteatrul din aer liber, pentru că se va lăsa cu happy end.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *