În parcul din cartierul Poarta 6 distracția e în toi  cu trupa Zbumzzi

În parcul din cartierul Poarta 6 distracția e în toi, deoarece aici a început pe 10 august, proiectul „Hip Hip Zbumzzi – Caravana Zbumzzi“. Un proiect care și-a propus să aducă veselia și poveștile nemuritoare ale copilăriei în parcurile constănțene, în perioada 10 august-12 septembrie, de luni până sâmbătă, dar și pe plaja din Faleză Nord, strada Rotterdam 2.

Întâlnirile din parc sunt programate între orele 17.00-18.00, iar cele de pe plajă încep la ora 19.30.

Luni, 10 august, cei mici au dansat alături de trupa Zbumzzi, marți au ascultat peripețiile prin care trece „Fata babei și fata moșneagului“, iar miercuri au fost invitați la teatru de păpuși, să urmărească aventurile „Cenușăresei“.

Joi, 13 august prichindeii se vor întâlni cu „Motanul încălțat”, vineri vor învăța cum să (nu) se poarte de la „Cei trei purceluși“,  iar sâmbătă, 15 august, sunt invitați să descopere „Aventurile lui Nică“.

După Poarta 6 vor urma alte întâlniri în Parcul Viitorului (17 și 22 august), Parcul Km 4-5 (24-30 august), Parcul Gării (31 august-5 septembrie) și parcul de la Casa de Cultură (7-12 septembrie).

Intrarea la spectacole este liberă!

Toate întâlnirile sunt incluse în proiectul „Hip Hip Zbumzzi – Caravana Zbumzzi”, organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA cu finanțare de la Primăria Municipiului Constanța.

Valoarea totală a proiectului este de 170.000 de lei.

„Hip Hip Zbumzzi – Caravana Zbumzzi” este un proiect de interes general, finanțat din fonduri nerambursabile. Manager de proiect este Edoard Petre, absolvent al Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius”.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *