„Hip Hip… Cine este Zbumzzi“, o săptămână s-a încheiat

Prichindeii constănțeni, dar și micuții aflați în vacanță cu părinții în orașul de la Marea Neagră, au avut motive de bucurie, în această săptămână. Au petrecut ore de neuitat în Parcul Arheologic de lângă Primăria Constanța, alături de părinți și părinți, în compania îndrăgitei trupei Zbumzzi.

Timp de trei zile, marți, miercuri și joi, au participat la proiectul „Hip Hip… Cine este Zbumzzi?“. Startul la distracție s-a dat de la ora 16.00 cu jocuri educative sub formă de concursuri. Marți a fost „Cursa cu Zbumstacole“, miercuri s-au organizat probe de cântat și de desenat pe asflat, sub genericul „Constanța are talent cu Zbumzzi“, iar joi s-a purces la o „Căutare de comori în Ținutul Zbumzzi“.

După o binemeritată pauză, de la ora 20.00, cei mici, dar și cei mari au fost invitați la teatru: marți au călătorit în „Lumea poveștilor“, miercuri au urmărit „Piatra din casă“, iar joi s-au bucurat de compania Albei-ca-Zăpada și a celor șapte pitici.

Aventurile cu Zbumzzi nu se termină aici, ci vor fi reluate în fiecare zi de marți, miercuri și joi până pe 26 august.

Proiectul „Hip Hip… Cine este Zbumzzi?“ se desfășoară în perioada 3-26 august și este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Este un proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 139291/13.07.2020. Valoarea totală a proiectului este de 190.000 lei.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *