Aventura Zbumzzi s-a încheiat

După 12 după-amiezi și seri petrecute în Parcul Arheologic Constanța, în perioada 3-26 august, în zilele de marți, miercuri și joi, aventura Zbumzzi s-a încheiat.

În acest timp, copiii din Constanța sau cei veniți la mare au petrecut momente de neuitate, prin participarea la activități cultural-educative, menită să le dezvolte spiritul fair play și să le dezvolte creativitatea, dar și la spectacole, incluse în cadrul proiectului „Hip Hip… Cine este Zbumzzi?“.

În programul după-amiezilor au fost incluse „Cursa cu Zbumstacole“, „Constanța are talent cu Zbumzzi“ și „Căutarea de comori în Ținutul Zbumzzi“. Serile, cei mici, alături de adulții care i-au însoțit, s-au bucurat să urmărească împreună spectacolele: „Lumea poveșilor“, „Piatra din casă“ și „Albă-ca-Zăpada“.

Participarea a fost gratuită.

Proiectul „Hip Hip… Cine este Zbumzzi?“ a fost organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța fiind un proiect de interes general finanțat din fonduri nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 139291/13.07.2020.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *