Festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin“, la final

Festivalul în aer liber „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin“, ediția a III-a, s-a încheiat. Pe parcursul a patru weekend-uri, în perioada 6-29 august, publicul a fost invitat în parcul Tăbăcărie, zona Amfiteatru, pentru a se relaxa în răcoarea serii, pe malul lacului, urmărind spectacole de teatru și concerte.

Primul weekend s-a desfășurat sub genericul „Teatru studențesc la Pontul Euxin“ și a avut o structură competițională. În concurs au intrat spectacole susținute de studenți de la Universitatea „Ovidius“ din Constanța, Universitatea de Arte din Târgu Mureș, Universitatea Națională de Arte „George Enescu“ din Iași și Universitatea Națională de Artă Teatrală din Cinematografică (UNATC) „I. L. Caragiale“ din București.

În programul serilor de la Pontul Euxin au fost incluse, în total trei întâlniri cu muzica: concertul „Poveste din Bucureștiul de odinioară”, susținut de Miruna Ionescu și de taraful de oraș „Valentin Albeșteanu“, recitalul de muzică ușoară susținut de Ileana Șipoteanu, Carmen Rădulescu, Liliana Cornilă, Catinca Hanțiu și Ionuț Dulgheriu și concertul Marius Mihalache Band care a încheiat festivalul.

Restul serilor au fost dedicate teatrului.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *