Hansel și Gretel, în premieră la Teatrul „Căluțul de mare“

La final de săptămână, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ îi invită pe micii spectatorii la o premieră îndelung așteptată și amânată, din cauza pandemiei, dar și din pricina altor motive obiective – „Hansel și Gretel“.

Spectacolul, care are la bază celebra poveste omonimă a Fraților Grimm, va avea premiera sâmbătă, 15 mai, de la ora 10.00, în sala teatrului. Vor urma alte trei reprezentații: în aceeași zi, de la ora 12.00, dar și duminică, 16 mai, de la orele 10.00 și 12.00.

Regia și scenariul spectacolului „Hansel și Gretel“ sunt semnate de Cristian Mitescu, un artist prolific, care și-a pus amprenta asupra multor spectacole îndrăgite din repertoriul „Căluțului de mare“, iar de scenografie s-a ocupat Eugenia Tărășescu-Jianu, cu o mare forță de creație, care se reinventează la fiecare spectacol.

Muzica este compusă de Viorel Andrinoiu, iar de coregrafie s-a ocupat Sergiu Ionuț Anghel. Asistent de regie este Grațian Prisacariu, cel care se regăsește în distribuție alături de Daniela Vlad, Rovena Paraschivoi, Claudia Brădescu și Ion Ciolan.

Copiii sunt așteptați la teatru însoțițide cel puțin un adult din familie, care va sta alături de micii spectatorii pe durata întregului spectacol.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *