„Mica sirenă“ vine sâmbătă la Teatrul „Căluțul de mare“

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ îi invită pe prichindeii iubitori de povești, însoțiți de părinți sau bunici, în sala de spectacole, pentru a se întâlni cu personaje celebre.

Sâmbătă, de la ora 10.00, micuții vor petrece aproape o oră încântătoare în compania „Micii sirene“, eroina poveștii scriitorului danez Hans Christian Andersen, care cândva a poposit și pe meleaguri dobrogene în anul 1841, în drumul său de la Constantinopol la Viena.

Regia și scenariul spectacolului „Mica sirenă“ sunt semnate de Cristian Mitescu, scenografia este creată de Eugenia Tărășescu-Jianu, coregrafia e realizată de Sergiu Ionuț Anghel, iar muzica, de Alexandru Berehoi.

La ediția 2016 a Festivalului Internațional al Teatrelor de Păpuși și Marionete „Puck” din Cluj-Napoca, spectacolul „Mica Sirenă“ a fost recompensat cu trei premii pentru: scenografie – Eugenia Tărășescu-Jianu, muzică – Alexandru Berehoi și interpretare individuală pentru personajul Mica Sirenă – Daniela Vlad.

Alături de „Mica sirenă“, interpretată de Daniela Vlad, pe scenă vor mai urca actorii: Clara Ghiuvelechian, Daniel Minciună, Grațian Prisacariu, Tiberiu Roșu și Arina Cojocaru.

Duminică, de la ora 10.00, pe scena Teatrului „Căluțul de mare“ vor urca personaje dintr-o celebră poveste a lui Ion Creangă, „Punguța cu doi bani“.

Bilete

Biletul pentru un copil costă 5 lei, iar pentru un adult, 12 lei. Se pot achiziționa atât în format „clasic“, de la casieria teatrului, de marți până vineri, între orele 10.00 și 14.00, dar și online, pe platforma www.myticket.ro, care poate fi accesată începând cu ziua de marți a fiecărei săptămâni, de la ora 10.00 până vineri, la ora 14.00.

Schema sălii de spectacole poate fi găsită pe site-ul teatrului, www.teatruldelamare.ro, dar și pe platforma myticket.ro.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *