Întâlnire online cu „Lebedele“ lui Andersen

Prichindeii, alături de părinți sau bunici, frați mai mari și mai mici, se vor întâlni, sâmbătă, 5 decembrie, în ajun de Moș Nicolae, cu Lebedele lui Hans Christian Andersen.

Întâlnirea de poveste va avea loc pe pagina de Facebook a Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“, de la ora 11.00.

Plin de culoare, cu jocuri de lumini și efecte speciale, cu păpuși realizate de Eugenia Tărășescu-Jianu, cu măiestria-i binecunoscută, cu o muzică creată de tânărul compozitor Alexandru Berehoi, având rolul de a puncta elementele cheie, cu monologuri și dialoguri muzicale, cu o coregrafie ritmată, realizată de Ionuț-Sergiu Anghel și cu verva și devotamentul actorilor și al păpușarilor, spectacolul pus în scenă de Cristian Mitescu atrage atenția publicului.

Vor dea viață personajelor de poveste actorii: Daniela Vlad, Clara Ghiuvelechian, Lică Gherghilescu , Daniel Minciună , Andrei Stroescu, Arina Cojocaru, Tiberiu Roșu și Rovena Paraschivoi.

Duminică, 6 decembrie, de la ora 10.45, este programată o întâlnire online cu un celebru personaj: Moș Nicolae. Aventura continuă de la ora 11.00, cu actorii Teatrului „Căluțul de mare“ care se vor juca „de-a îngerașii cărora le place să se joace de-a oamenii“.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *