Elefănțelul Curios și Rățușca cea Urâtă îi invită pe prichindei la teatru

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ îi invită pe prichindei, la sfârșit de săptămână, să se întâlnească cu două personaje de poveste, simpatice și celebre:  Elefănțelul cel Curios și Rățușca cea Urâtă.

Cu Bombo, elefănțelul cel curios  care vrea să ajungă la Nil, pentru a afla ce mănâncă un crocodil. picii se vor întâlni vineri, 14 septembrie, de la ora 11.00, la sediul  teatrului.

Spectacolul „Elefănțelul curios“, inspirat de povestea lui Rudyard Kipling, are regia și scenariul realizate de Cristian Mitescu. Scenografia e creată de Eugenia Tărășescu-Jianu, coregrafia e semnată de Ionuț Sergiu Anghel, iar muzica, de Viorel Andrinoiu.

La întâlnirea cu Rățușca cea Urâtă sunt așteptați, în această duminică, de la ora 11.00, toți copiii care merg la cumpărături cu părinții și bunicii la Pavilionul Expozițional, acolo unde se desfășoară, în perioada 13-16 septembrie, Sărbătoarea Recoltei și a Vinului Dobrogean. Spectacolul „Rățușca cea Urâtă“, o adaptare după celebra poveste a lui Hans Christian Andersen, este regizat de Valentin Dobrescu, pe muzica compozitorului Radu Alin Macovei Moraru. La întâlnirea cu Rățușca cea Urâtă intrarea este liberă.

Sursă foto: Facebook – Teatrul „Căluțul de mare“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *