Spectacole constănțene online la festivalurile de teatru de la Ploiești și Pitești

În acest weekend, Teatrul de Stat Constanța participă la DaFest – Festivalul Internațional al Teatrului de Studio, organizat de Teatrul „Alexandru Davila“ din Pitești și la Festivalul de Teatru „Toma Caragiu“ din Ploiești, evenimente care, anul acesta, se desfășoară online.

Sâmbătă, 5 decembrie, în cadrul celei de-a XXIV-a ediții a Festivalului Internațional al Teatrului de Studio – DaFest, organizat de Teatrul „Alexandru Davila“ din Pitești, publicul va putea urmări spectacolul „Jocuri în curtea din spate“, de Edna Mazya, în regia Dianei Mititelu. Spectacolul va putea fi vizionat gratuit, de la ora 19.00, pe site-ul festivalului, precum și pe pagina de Facebook a festivalului.

Duminică, 6 decembrie, de la ora 17.00, în cadrul celei de-a X-a ediții a Festivalului de Teatru „Toma Caragiu“ din Ploiești, se va putea urmări online spectacolul „Memoria apei“, de Shelagh Stephenson, în regia lui Vladimir Anton.

Cei care doresc să urmărească acest spectacol, vor trebui să procure un bilet virtual, la prețul de 10 lei, de pe portalul virtualconcerthall.ro.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *