Final de octombrie cu „Memoria apei“, la Teatrul de Stat Constanța

Teatrul de Stat Constanța invită publicul, în ultima zi a lunii octombrie, în sala de spectacole, pentru a urmări tragicomedia „Memoria apei“, de Shelagh Stephenson, în regia lui Vladimir Anton.

Spectacolul, programat sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 19.00, aduce în prim-plan trei surori care se reîntâlnesc în casa părintească într-un moment trist al existenței lor: moartea mamei lor.

Reîntâlnirea este un prilej pentru rememorări, defulări, dezvăluiri de secrete păstrate cu strășnicie, lacrimi, bucurii și împăcări.

Cele trei surori sunt interpretate de Dana Dumitrescu, Alina Manțu și Georgiana Rusu. Rolul mamei e redat de Laura Iordan-Adrian.

Alături de ele joacă Liviu Manolache și Andu Axente.

Scenografia spectacolului este realizată de Maria Miu, iar Lucian Moga s-a ocupat de light design.Memoria-apei-teatrul-de-stat-constanta-foto-catalin-bodea

Bilete

Spectacolele vor avea loc în condiții de siguranță și cu respectarea strictă a tuturor normelor de protecție împotriva pandemiei, conform legii.

„Vă asigurăm că în Teatrul de Stat Constanța sunt aplicate toate măsurile de protecție, conform OMC 3142/31.08.2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii.

Este efectuată nebulizarea tuturor spațiilor, iar accesul este permis în urma triajului epidemiologic și dezinfectării mâinilor, fiind păstrată distanțarea atât în timpul accesului și ieșirii, cât și în timpul spectacolelor“, au transmis organizatorii.

Biletele pot fi achiziționate online, prin platforma www.mystage.ro, fie de la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța, de pe Bulevardul Ferdinand nr. 11.

„Memoria apei“, pe pojghița subțire a amintirilor

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *