„Exercițiu de solidaritate“, de Andreea Tănăsescu, cu studenți de la Jurnalism, la Muzeul de Artă

Constănțenii pasionați de lectură, teatru, arte plastice și artă coregrafică sunt așteptați joi, 16 mai, de la ora 15.00, la Muzeul de Artă, pentru a participa la un eveniment inedit pentru urbea tomitană, prilejuit de lansarea volumului de teatru „Exercițiu de solidaritate“, care a apărut, anul acesta, la editura bucureșteană Tritonic sub semnătura Andreei Tănăsescu.

Volumul va fi prezentat de prof. univ. dr. Ana Maria Munteanu, de la secția română a Asociației Internaționale a Criticilor de Teatru. La evenimentul editorial sunt invitați directorul Muzeului de Artă Constanța, istoricul de artă Doina Păuleanu, alături de personalități academice și oameni de teatru.

Andreea Tănăsescu, autoarea „Exercițiului de solidaritate“, este lect. univ. dr. în cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC), coregrafă și manager de proiecte culturale, director fondator al Asociației Culturale „A&A Associated Artist“.
exercitiu de solidaritate andreea tansescu afis lansare constanta

Volumul semnat de ea reunește patru piese de teatru: „Exercițiu de solidaritate“, „Fabrica de pește“, „Noaptea“ și „Ascensorul“. Fragmente din „Fabrica de pește“ vor fi prezentate publicului într-o versiune multimedia realizată de studenți ai Specializării Jurnalism din cadrul Facultății de Litere a Universității „Ovidius” din Constanța, în cadrul atelierului de teatru radiofonic, sub îndrumarea drd. Adelina Tocitu (Radio Constanța), lect. univ. dr. Ada Codău, și asist. drd. Valentin Vanghelescu.

Mai multe despre evenimentul editorial, despre volum și despre autoarea lui găsiți accesând blog-ul specializării Jurnalism.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *