Drama bufonului Rigoletto, duminică, la Teatrul „Oleg Danovski“

Constănțenii care doresc să încheie săptămâna în compania muzicii bune sunt așteptați duminică, 3 octombrie, de la ora 19.00, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, pentru a urmări celebra operă verdiană „Rigoletto“.

În rolul faimosului bufon de la curtea ducelui de Mantua, publicul îl va putea urmări pe baritonul Vasile Chișiu din București, căruia i se va alătura soprana Veronica Anușca, tot din capitală, care va intra în rolul delicatei Gilda. Ducele de Mantua va fi interpretat de tenorul constănțean Doru Iftene, iar mezzosoprana Lucia Mihalache va fi frumoasa Maddalena. Rolul lui Sparafucile va fi interpretat de basul Constantin Acsinte.

Li se vor alătura: Gabriela Dobre, Laurențiu Severin, Marius Eftimie, Andrei Băican, Iulian Bratu, Ionela Duma, Silvia Simionescu și Octavian Minea.

Conducerea muzicală a spectacolului va fi asigurată de dirijoarea Sarah Bisley Schneider din Noua Zeelandă.

Regia artistică a spectacolului este semnată de Emil Strugaru, iar scenografia e creată de Grigore Gorduz. Maestru de cor este Adrian Stanache.

Biletele sunt disponibile online, pe tnobconstanta.ro/bilete, dar se mai pot achiziționa și de la agenția teatrului, în această sâmbătă, între orele 17.30-18.45.

Reguli de participare

În sala de spectacole au acces doar persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, precum și cele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

De asemenea, este permis accesul pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Cei care se încadrează în categoriile menționate trebuie să aibă ca dovadă certificatele digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19 – care poate fi descărcat de pe certificat-covid.gov.ro -, dar și actele de identitate.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *