Final optimist de săptămână la Teatrul de Stat Constanța

În prima duminică a lunii octombrie, Teatrul de Stat Constanța invită publicul la o comedie amară, care începe grav și se termină într-o notă optimistă, de veselie generală, pe scenă și în sală.

Spectacolul propus spre vizionare, azi, de la ora 19.00, este „Goi pușcă“, de Simon Beaufoy, cel mai nou titlu din repertoriul Dramaticului constănțean, pus în scenă de Vlad Cristache, după filmul „The Full Monty“.

Deși nu este recomandat minorilor sub 14 ani, „Goi pușcă“ nu este trivial, ci dimpotrivă este un spectacol sensibil și actual care aduce în prim-plan metehnele societății contemporane.

Pe scenă vor urca 17 actori ai Teatrului de Stat Constanța, colegul lor de la Teatrul „Jean Bart” din Tulcea, Ionuț Paul Ștefan, și… copilul Matei Doreanu.

Cei 17, cu mențiunea că există și roluri cu dublă distribuție, sunt: Marian Adochiței, Ionuț Paul Ștefan, Iulian Enache, Theodor Șoptelea, Florentin Roman, Florin Aioane/ Ștefan Mihai, Matei Doreanu, Alina Manțu, Florina Stănculeț, Liliana Cazan / Luiza Sarivan, Liviu Manolache / Dan Cojocaru, Andrei Cantaragiu, Adi Dumitrescu, Remus Archip, Andrei Bibire, Laura Iordan, Georgiana Mazilescu, Lana Moscaliuc și Ecaterina Lupu/Cristiana Luca.

Costumele și decorurile spectacolului poartă semnătura Mădălinei Niculaie, iar mișcarea scenică și coregrafia au fost realizate de Ștefan Lupu, actor, regizor și coregraf, de asistența de coregrafie ocupându-se actrița Florina Stănculeț.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *