Muzică retro și dans, la Teatrul „Oleg Danovski“

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ invită publicul, în această sâmbătă, de la ora 19.00, la un spectacol plin de energie și veselie, cu  muzica anilor ’30, ’40, ’50, ’60, „Magic Swing“.

Vor da glas şlagărelor anilor ’30-’60: Gabriela Dobre, Raluca Dărăban, Silvia Simionescu, Veronica Răceală, Cristian Parmac, Adrian Pîrlea, Iulian Bratu și Octavian Minea

Li se vor alătura soliștii de balet: Iguacel Sanchez, Keita Kamijyo, Daia Kashiwaba, Irene Tomassetti și Scot Baldie, precum și dansatorii Iulian Ghencea, Cristian Panduru, Andreea Panduru, Mălina Prian, Giulia Crăciun și Horia Iordache.

Concepția spectacolului „Magic Swing“ este semnată de Gabriela Dobre, iar coregrafia e realizată de Iulian Ghencea, asistent de coregrafie fiind Petronela Iordache.

Din echipa de producție mai fac parte: Ștefan Sterian – light design, Bogdan Costea – sunet și Adrian Renea – regia tehnică.

Biletele sunt disponibile online, pe tnobconstanta.ro/bilete, dar se mai pot achiziționa și de la agenția teatrului, în această sâmbătă, între orele 17.30-18.45.

Reguli de participare

În sala de spectacole au acces doar persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, precum și cele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

De asemenea, este permis accesul pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Cei care se încadrează în categoriile menționate trebuie să aibă ca dovadă certificatele digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19 – care poate fi descărcat de pe certificat-covid.gov.ro -, dar și actele de identitate.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *