O capodoperă verdiană pe scena tomitană, „Forța destinului“

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ îi invită pe iubitorii muzicii verdiene astăzi, 26 mai, în ajun de Rusalii, de la ora 19.00, pentru a urmări o dramă impresionantă, „Forța destinului“.

În rolurile celor doi îndrăgostiți, sortiți să nu-și aparțină în această viață, ci doar dincolo de moarte, vor evolua soprana japoneză Akiko Hayakawa (Leonora), și tenorul constănțean Răzvan Săraru (Don Alvaro). Baritonul Cătălin Ţoropoc din Bucureşti va fi Don Carlo di Vargas, iar mezzosoprana Lucia Mihalache, Preziosilla.

Din distribuție mai fac parte: Orest Pîslariu din București (marchizul de Calatrava), Constantin Acsinte (Padre Guardino), Marius Eftimie (Melitone), Gabriela Dobre (Curra), Laurențiu Severin (Alcade), Iulian Bratu (Chirurgo). Corul pregătit de maestrul Adrian Stanache are și el un rol foarte important în economia operei verdiene.

La  pupitrul dirijoral se va afla Koichi Inoue din Japonia.

Regia spectacolului este semnată de Alice Barb, iar decorurile și costumele sunt create de Maria Miu.

Biletele pentru spectacolul verdian „Forța destinului“ pot fi procurate de la agenţia teatrului la preţuri de 20, 25, 30 și 40 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală. Copiii şi elevii, pe baza carnetului de elev vizat la zi, vor plăti pe un bilet 8 lei, iar pensionarii şi studenţii, pe baza talonului de pensie, respectiv a carnetului de student vizat la zi, vor cumpăra un tichet cu 15 lei.

Sursă foto: Facebook – Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ Constanța

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *