Spectacolele lunii iunie la Teatrul „Oleg Danovski“

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danosvki“ invită publicul în sala de spectacole, și în luna lui Cireșar, pentru a urmări trei spectacole.

Primul spectacol, baletul în două acte „Don Quijote“, pe muzica lui Ludwig Minkus, în coregrafia lui Mihai Babuşka, o adaptare după Marius Petipa, invită publicul pe 2 iunie, de la ora 19.00, să călătorească alături de visătorul hidalgo și fidelul său scutier, Sancho Panza, în căutarea idealului chiar dacă acest demers temerar presupune lupte cu morile de vânt.

Vor da viață personajelor din  celebrul roman al lui Cervantes: Douglas Stewart, Mizuki Kubota, Sayaka Tanno, Bogdan Bîrsănescu, Mayu Takahashi, Ștefan Răuț, Keito Shimomura, Mihai Pâslaru, Gelu Râpă și Cecilia Ursul. Scenografia este realizată de Adriana Urmuzescu.

Spectacolul are o pauză și o durată de aproximativ două ore.

„Traviata“ – sâmbătă, 8 iunie

Sâmbătă, 8 iunie, de la ora 19.00, iubitorii operei sunt invitați să urmărească tulburătoarea dramă a Violettei Valery, eroina din opera verdiană „Traviata“.

Soliștii spectacolului vor fi: Laura Basarabeanu – debut, Doru Iftene, Krum Galabov – Bulgaria, Stela Sîrbu, Mădălin Băldău, Bogdan Ocheșel, Adrian Pîrlea, Constantin Acsinte, Ionela Duma și Adrian Bădilă.

Conducerea muzicală  a spectacolului va fi asigurată de Maria Makrakis din Grecia, maestru de cor fiind Adrian Stanache.

Regia artistică a spectacolului este semnată de Anghel I. Arbore, iar scenografia îi aparține lui Cătălin I. Arbore

„Traviata“, operă în patru acte, are trei pauze și o durată de aprox. două ore și jumătate.

„Turandot“ – duminică, 9 iunie

A doua zi, pe 9 iunie, de la ora 19.00, iubitorii operei sunt invitați să se întâlnească cu neînduplecată prințesă chineză Turandot.

Regia artistică a spectacolului este semnată de Alice Barb, iar scenografia este realizată de Adriana Grand.

Soliști vor fi: Elena Rotari, Răzvan Săraru, Nicoleta Ardelean, Constantin Acsinte, Doru Iftene, Marius Eftimie, Anton Zidaru – București, Florin Diaconescu – București, Cristian Caragea și Bogdan Ocheșel.

Conducerea muzicală va fi asigurată de Koichi Inoue din Japonia.

Spectacolul are o durată de aprox. două ore și jumătate și două pauze.

Bilete

Biletele pentru aceste spectacole au preţuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii. Copiii, elevii și studenții vor plăti pe un bilet 8 lei, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie.

Tichetele se pot achiziționa și de la agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“, care este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00, fiind închisă doar marțea. Sâmbătă și duminică, agenția funcționează, doar în zilele în spectacole, în intervalul orar 18.15-19.00. În cazul în care nu sunt programate spectacole în aceste ultime două zile ale săptămânii, agenția va fi închisă. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului de funcționare al agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

Începând cu 1 ianuarie 2019, biletele la evenimentele Teatrului „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) se pot achiziționa și online prin intermediul entertix.romyticket.ro sau direct de pe tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Sursă foto: Teatrul „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *