Cvartetul „Ovidius“, în recital

Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“ invită publicul în foaier, miercuri, 1o aprilie, de la ora 19.00, la o prima seară camerală a lunii aprilie.

Va încânta publicul cu muzică de cameră, cvartetul „Ovidius“, format din flautistul Gabriel Marin, violonista Ioana Crudu, violista Adeline Penescu şi violoncelista Carmen Tegzeșiu.

În program se vor regăsi Cvartetul în Re major de Michael Haydn, Cvartetul în La major, KV 298 şi Cvartetul în Re major, KV 285, de Wolfgang Amadeus Mozart.

Prețul unui bilet este de 10 lei. Copiii, elevii și studenții beneficiază de intrare liberă.

Biletele se pot achiziționa de la agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“, care este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00, fiind închisă marțea. Sâmbătă și duminică, agenția funcționează doar în zilele în spectacole, în intervalul orar 18.15-19.00. În cazul în care nu sunt programate spectacole în aceste ultime două zile ale săptămânii, agenția va fi închisă. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

Spectacolele lunii aprilie la Teatrul „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *