„Elixirul dragostei“, remediu excelent pentru ziua de 23 de ore! 

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ invită publicul meloman în sala de spectacole, în cea mai scurtă zi din an, când se trece la ora de vară, pentru a savura… „Elixirul dragostei“.

Faimoasa operă compusă de Gaetano Donizetti, în care se regăsește „perla ariilor de operă“, „Una furtiva lagrima“, îi va aduce în publicului tomitan, duminică, 31 martie, de la ora 19.00,  pe tenorul Mădălin Băldău, în rolul îndrăgostitului Nemorino, și pe soprana Mihaela Stanciu din București, în rolul Adinei.

Alături de ei se vor afla baritonii Marius Eftimie și Bogdan Ocheșel – debut, precum și soprana Mihaela Ionescu.

Conducerea muzicală a spectacolului va fi asigurată de Sebastian Pascale, iar maestru de cor fiind Adrian Stanache.

Spectacolul, cu o durată de aproximativ două ore și 15 minute, are o pauză. Regia artistică este semnată de Ognian Draganov, iar scenografia e realizată de Cătălin I. Arbore.

Bilete

Pentru „Elixirul dragostei“, biletele au preţuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii. Copiii, elevii și studenții vor plăti pe un bilet 8 lei, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie.

Tichetele se pot achiziționa de la agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“ și în această duminică, între orele 18.15-19.00.

Începând cu 1 ianuarie 2019, biletele la evenimentele Teatrului „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) se pot achiziționa și online prin intermediul entertix.ro/ myticket.ro sau direct de tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *