„Cavaleria rusticana“ și „Paiațe“, sâmbătă, la Teatrul „Oleg Danovski“

La Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, luna Făurar începe, sâmbătă, de la ora 18.30, cu două opere tulburătoare, de scurtă durată, care sunt prezentate peste tot în lume împreună, sub forma unui diptic: „Cavalleria rusticana“, de Pietro Mascagni și „Paiațe“, de Ruggiero Leoncavallo.

Opera într-un act „Cavalleria rusticana“, de Mascagni, a cărei acțiune se petrece de Paști, îi va avea ca soliști pe Stela Sîrbu, Răzvan Săraru, Lucia Mihalache, Cristian Caragea și Anca Bănică.

cavalleria rusticana teatrul oleg danovski

Tulburătoarea operă în două acte a lui Leoncavallo, „Paiațe“ îi va aduce în fața publicului pe Akiko Hayakawa – Japonia, Daniel Magdal – București, Ștefan Ignat – București, Mădălin Băldău – debut și Marius Eftimie.

Conducerea muzicală a spectacolului este asigurată de dirijorul nipon Koichi Inoue.  Maestru de cor este Adrian Stanache.

Ambele opere au regia realizată de Sandra Răsvana-Cernat și o scenografie de Natalia Kornilova.

„O sole, mio!“, duminică

Pe 2 februarie, constănțenii sunt invitați la divertismentul muzical „O sole, mio!“ de realizarea căruia s-a ocupat Gabriela Dobre.

o sole mio teatrul oleg danovski

Începând cu ora 18.30, vor cânta canțonete pentru publicul din sala Teatrului „Oleg Danovski:  Daniela Vlădescu, Lucia Mihalache, Stela Sîrbu, Smaranda Drăghici, Ionela Duma, Raluca Dărăban, Silvia Simionescu, Gabriela Dobre, Doru Iftene, Mădălin Băldău, Cristian Parmac și Bogdan Ocheșel.

Bilete

Biletele au prețuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, 15 lei – pensionari și 10 lei – elevi, copii, studenți. Ele se pot procura de la agenția din incinta teatrului, dar și online, dar și online, accesând  www.tnobconstanta.ro/bilete și în rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Luni, miercuri, joi și vineri, agenția de bilete a teatrului este deschisă între orele 11.00-17.00. În zilele de marți, este închisă. Sâmbătă și duminică, doar în zilele în care este spectacol, agenția funcționează între orele 17.45-18.30. În zilele fără spectacol, agenția va fi închisă. Rezervările telefonice se fac doar în timpul programului la numărul de telefon 0241.481.460. Acestea sunt valabile 24 de ore. Cu 48 de ore înaintea începerii spectacolului nu se mai pot face rezervări pentru titlul respectiv.

Sursă foto: Teatrul „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *