Artiștii Teatrului „Oleg Danovski“ o duc pe… Carmen a lui Bizet în patria lui Beethoven

Chiar dacă la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“  stagiunea 2017-2018 s-a încheiat oficial pentru spectatorii tomitani, neobosiții artiști nu sunt în vacanță. O parte dintre ei, membri ai Companiei de Operă și ai orchestrei, sunt departe de casă, pe meleaguri străine, în Germania, unde susțin un turneu, în perioada 27 iunie – 7 iulie, cu „Carmen“, de Georges Bizet (trei reprezentații) și cu o Gală de Operă (patru reprezentații).

Primul spectacol cu opera „Carmen“ a fost deja oferit publicului din Espenschied, pe 27 iunie. Tulburătoarea poveste a frumoasei cu sânge clocotitor, pusă pe note de Georges Bizet, le va mai fi prezentată iubitorilor de operă din Burg Lindenfels (30 iunie) și Alzenau (5 iulie). La Gala de Operă participă publicul din Alzenau (29 iunie), Offenbach (1 iulie), Limburg (6 iulie) și Bad Schwalbach (7 iulie).

Melomanii tomitani se vor bucura de beneficiile muzicii abia din 15 septembrie, atunci când Teatrul   „Oleg Danovski“ va inaugura stagiunea 2018-2019.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *