„Madama Butterfly“, primul spectacol al lunii februarie la Teatrul „OIeg Danovski“

La Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, luna februarie se deschide cu opera pucciniană „Madama Butterfly“, programată sâmbătă, de la ora 18.30.

Vor da viață tulburătoarei opere pucciniene a cărei acțiune se petrece în Țara Soarelui Răsare: soprana Akiko Hayakawa din Japonia, care o va interpreta pe delicata Cio-Cio-San, care se încrede orbește în iubire, mezzosoprana Lucia Mihalache, în rolul devotatei Suzuki și tenorul Doru Iftene, care îl va întruchipa pe aventurierul ofițer american Pinkerton. Distribuția va fi completată de Marius Eftimie, Anton Zidaru, Ionela Duma, Cristian Caragea, Laurențiu Severin, Constantin Acsinte, Andrei Băican și Laura Stanache. Conducerea muzicală a spectacolului va fi asigurată de Koichi Inoue din Japonia.

Regia artistică a spectacolului „Madama Butterfly“ este semnată de Ognian Draganov, costumele sunt create de Tvetanka Stoinova, iar decorurile, de Grigore Gorduz.

Biletele, între 8 și 50 de lei

Pentru întâlnirea cu „Madama Butterfly“, copiii, elevii și studenții vor plăti 8 lei pe un bilet, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie. Biletele fără reduceri au prețuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii.

Tichetele se pot achiziționa doar de la agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“, care este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00,  fiind închisă doar marți. Sâmbătă și duminică ea funcționează doar în zilele în spectacole, în intervalul orar 17.45-18.30. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului de lucru al agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

De la 1 ianuarie, biletele se pot achiziționa și online (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) prin intermediul entertix.romyticket.ro sau direct de tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul, prin transfer bancar sau cu plata ramburs, la curier. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Cei care vor să rateze niciunul dintre cele 17 evenimente muzicale și coregrafice ale lunii februarie, organizate de Teatrul „Oleg Danovski“, pot cumpăra pachete la prețuri promoționale de 170 lei și 115 lei (pentru pensionari). Pachetele se pot achiziționa doar de la agenția de bilete a teatrului.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *