Gală de Operă pentru melomanii tomitani, duminică, la Teatrul „Oleg Danovski“

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ le-a pregătit melomanilor tomitani duminică, 3 februarie, de la ora 18.30, un eveniment deosebit cu arii celebre, dar nu numai, din cele mai cunoscute opere.

„Gala de Operă“, care se va desfășura sub bagheta maestrului Gheorghe Stanciu, va aduce pe scena tomitană soliștii Cristina Radu – Brașov, Smaranda Drăghici, Laura Eftimie, Elena Rotari, Stela Sîrbu, Lucia Mihalache, Răzvan Săraru, Doru Iftene, Mădălin Băldău, Marius Eftimie și Constantin Acsinte, alături de orchestra și corul condus de maestrul Adrian Stanache.

Pentru  „Gala de Operă“, copiii, elevii și studenții vor plăti 8 lei pe un bilet, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie. Biletele fără reduceri au prețuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii.

Tichetele se pot achiziționa doar de la agenția de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“, care este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00,  fiind închisă doar marți. Sâmbătă și duminică ea funcționează doar în zilele în spectacole, în intervalul orar 17.45-18.30. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului de lucru al agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

De la 1 ianuarie, biletele se pot achiziționa și online (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) prin intermediul entertix.romyticket.ro sau direct de tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul, prin transfer bancar sau cu plata ramburs, la curier. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *