Azi se încheie Târgul de Carte „Gaudeamus Litoral“

Cea de-a XI-a ediție a Târgului de Carte „Gaudeamus Litoral“ se va încheia azi. Începând cu ora 15.00 până după ora 21.00, turiștii și constănțenii pot să-și mai achiziționeze cărți bune la prețuri promoționale din cortul alb amenajat în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia.

Cei  care cumpără cel puțin o carte, pot participa la Tombola „Gaudeamus“, pentru care se fac două extrageri pe zi. Se poate participa completând un buletin de vot primit de la organizatori, nu de la standurile editurilor. Cei care vor să participe la tombolă trebuie să aibă bonul fiscal emis la cumpărarea volumului, deoarece trebuie scrise pe talonul de participare date care se regăsesc pe bon.

În această seară, extragerile pentru tombolă au loc la orele 17.30 și 21.00.

De la ora 18.00, se vor decerna Premiile Târgului „Gaudeamus Radio România“, ediția Litoral 2019.  Se vor acorda Trofeele Gaudeamus editurilor participante (locurile 1, 2 şi 3), Trofeul „Cea mai râvnită carte“, desemnată prin Votul Publicului exprimat prin completarea unor chestionare distribuite în rândul vizitatorilor pe întreg parcursul evenimentului, Trofeele Presei, pe baza votului publicului, precum și Premiul „Miss Lectura“, pentru cea mai frumoasă vizitatoare a târgului.

După gala de premiere, Fanfara „Muzica Apelor“ a Companiei RAJA Constanța va susține un concert.

Anul acesta, preşedintele de onoare al Târgului „Gaudeamus Litoral“ este prof. univ. dr. Lăcrămioara Berechet de la Facultatea de Litere – Departamentului Filologie Română, Limbi Clasice și Balcanice din cadrul Universității „Ovidius“ Constanța.

Evenimentul cultural este organizat de Radio România – Echipa Gaudeamus și Radio România Constanța, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța.

Surs foto: Ionuț Druche

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *