Muzică bună live pe faleza Cazinoului din Constanța. Începe o nouă ediție Sunset Sea-mphony

Turiștii, dar mai ales constănțenii, au motive mari de bucurie: și anul acesta vor putea asculta muzică live pe faleza Cazinoului din Constanța.

Evenimentul „Sunset Sea-mphony“, ajuns la cea de-a treia ediție, se va desfășura pe parcursul a 13 zile, din 5 până pe 17 august inclusiv, între orele 20.00-21.00, în zona grupului statuar „Pescarii“ de pe faleza Cazinoului din Constanța.

Concertele vor fi susținute de orchestra simfonică Bigg Dimm a’Band a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima“ din Cluj-Napoca sub bagheta dirijorului Răzvan Metea. Cei 26 de artiști vor oferi publicului 60 de melodii de la la Maria Tănase și Dan Spătaru la Dmitri Șostakovici, Metallica și Beyonce.

Pentru ediția 2019 a Sunset Sea-mphony, am pregătit un repertoriu inedit, care cuprinde piese românești și străine cunoscute și apreciate de publicul larg, din genuri muzicale diferite – piese celebre de muzică simfonică precum și adaptări pentru interpretarea cu instrumente clasice ale unor melodii cunoscute, evergreen-uri, hit-uri pop-rock românești și străine, cântece cunoscute de muzică populară românească. Prin scoaterea muzicii simfonice din sălile tradiționale și din tiparele conservatoare, cu adresabilitate strictă pentru un public restrâns, elitist și prin aducerea acesteia în atenția publicului larg, Sunset Sea-mphony 2019 propune dezvoltarea de audiențe noi și oferirea unui produs cultural de calitate unui public țintă din toate categoriile sociale și de vârstă. Calitatea deosebită a actului artistic, oferit publicului larg și nu doar unuia avizat, precum și susținerea concertelor într-un spațiu absolut neconvențional sunt aspecte care conferă proiectului caracteristicile unei manifestări culturale originale și de calitate“, a spus Georgiana Rusu, organizatoarea evenimentului.

Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația Culturală Georgiana Rusu. Bugetul total este de 275.447 lei, reprezentând 250.000 lei – finanțare asigurată de municipiul Constanța și 25.447 lei – contribuția proprie a beneficiarului. Sponsorul evenimentului este Infinity Art Dental.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *