Ultimele concerte „Sunset Sea-mphony“ la Constanța

Orchestra simfonică „Bigg Dimm a’Banda Academiei de Muzică „Gheorghe Dima“ din Cluj susține, în acest weekend, ultimele două concerte din cadrul proiectului „Sunset Sea-mphony“.

Așadar, sâmbătă, 8 august și duminică, 9 august, iubitorii muzicii sunt invitați să se întâlnească cu muzica bună în Parcul Arheologic, în intervalul orar 19.00-20.00, iar apoi, între orele 21.00-22.00, pe faleza Cazinoului Constanța, la grupul statuar „Pescarii“

„Ne bucurăm că putem oferi muzică de calitate publicului constănțean și turiștilor, că le putem aduce momente de bucurie. Oricât de dificil ar fi pentru noi, aplauzele de la finalul fiecărei melodii, privirea spectatorilor și mulțumirile pe care le primim ne fac să continuăm. Au fost și sunt ore frumoase la Sunet Sea-mphony, un eveniment ajuns la a patra ediție despre care putem să spunem că a ajuns o tradiție în Constanța“,spune Georgiana Rusu, organizatorul evenimentului de succes „Sunset Sea-mphony“, ajuns la cea de-a patra ediție.

Sunset Sea-mphony 2020 parcul arheologic

La această ediție au fost incluse în proiecte câte două concerte zilnic, unul în Parcul Arheologic, iar celălalt pe faleza Cazinoului.

Proiectul „Sunset Sea-mphony“, care se desfășoară în perioada 1-9 august, este organizat de Asociația Culturală Georgiana Rusu, în parteneriat cu Academia de Muzică „Gheorghe Dima“ din Cluj-Napoca și cu Teatrul de Stat Constanța fiind finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Bugetul total al proiectului este de 333.000 lei, reprezentând 300.000 lei – finanțare asigurată de municipiul Constanța și 33.000 lei – contribuția proprie a beneficiarului. Sponsor: Infinity Art Dental.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *