Actorii de la Teatrul „Căluțul de mare“ duc „Povestea porcului“ la festival, la Pitești

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ participă, în acest weekend, la Festivalul Internațional al Teatrului de Studio și de Forme Noi de la Pitești, ediția a XXII-a, cu spectacolul „Povestea porcului“.

Acesta va fi prezentat sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 10.00, la Teatrul Așchiuță din oraș. Regia și scenariul spectacolului inspirat de celebra poveste a lui Ion Creangă sunt semnate de Cristian Mitescu, iar scenografia este realizată de Adrian Ștefănescu, muzica originală aparținându-i compozitorului Dan Bălan.

Vor da viață acestei povești „de Creangă născocită“, actorii: Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad și Grațian Prisacariu. Spectacolul „Povestea porcului“ este recomandat pentru copiii cu vârste cuprinse între trei și opt ani.

Și copiii constănțeni se vor întâlni cu personaje de poveste în acest weekend. Pentru ei se va juca duminică, 4 noiembrie, de la orele 10.00 și 11.30, „Punguța cu doi bani“, spectacol inspirat tot de o poveste de Ion Creangă.

Regia și scenariul sunt semnate de neobositul Cristian Mitescu, muzica, de Dan Bălan, iar scenografia îi aparține constănțencei Eugenia Tărășescu-Jianu, coregrafia fiind realizată de Olimpia Iordache.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *