Violonistul Mitică Feraru și pianista Andrada Ștefan, în recital

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ invită publicul constănțean în foaier, miercuri, 28 noiembrie, de la ora 18.30, la o seară camerală.

Soliștii serii vor fi: violonistul Mitică Feraru și pianista Andrada Ștefan.

Cei care doresc să petreacă o seară deosebită în compania muzicii vor plăti pe un tichet 10 lei. Copiii și elevii, pe baza carnetului de note vizat la zi, beneficiază de intrare liberă.

Concertmaestru al orchestrei simfonice a Teatrului „Oleg Danovski“, violonistul Mitică Feraru a absolvit Academia de Muzică „George Enescu“ din Iaşi, în anul 1977. Membru fondator al Filarmonicii „Marea Neagră“, artistul a desfăşurat de-a lungul timpului, în calitate de solist şi de membru în diferite formaţii camerale, o bogată activitate concertistică în ţară şi străinătate.

Pianista Andrada Ștefan, licențiată a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj, s-a perfecționat urmând, la aceeași instituție de învățământ superior vocațional, masteratul în Stilistica Interpretării Muzicale – specializarea Pian. Premiată la diverse competiții naționale și internaționale, tânăra pianistă al cărei nume se regăsește frecvent pe afișele Teatrului „Oleg Danovski“ desfășoară și o carieră didactică, fiind profesoară de pian la Colegiul Național de Arte „Regina Maria“.

Sursă foto: Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ – Facebook

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *