„Romanța ne unește“, sub patronajul UNESCO, azi, la Teatrul „Oleg Danovski“

Iubitorii de romanțe sunt așteptați astăzi, în cea de-a noua zi a lunii Brumar, de la ora 18.30, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, la un recital special, „Romanța ne unește“.

Evenimentul se desfășoară sub patronajul CNR UNESCO (Comisia Națională a României pentru Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură) , sub egida Anului European al Patrimoniului Cultural, și este inclus în cadrul Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului, ediția 44.

Soliștii serii vor fi directorul artistic al Festivalului Național „Crizantema de aur“, Alina Mavrodin-Vasiliu, sopranele Daniela Vlădescu și Mihaela Ionescu, mezzosoprana Gabriela Dobre, tenorul Mădălin Băldău și baritonul Iulian Bratu.

Evenimentul se desfășoară cu participarea actorului Lică Gherghilescu și a harpistei Cristina Munteanu. La pian se va afla maestrul Lucian Vlădescu.

Biletele pentru acest recital au prețuri cuprinse între 25 și 50 de lei, în funcție de locul ocupat în sală. Studenții, pe baza carnetului de note, și pensionarii, pe baza cuponului de pensie, vor plăti 15 lei pe un tichet. Pentru copii, inclusiv pentru elevii de gimnaziu și de liceu, prețul unui bilet este de doar 8 lei.

Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului continuă săptămâna aceasta cu opera „Trubadurul“, de Verdi – sâmbătă și baletul „Romeo și Julieta“ – duminică, ambele programate de la ora 18.30.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *