Vineri începe Târgul Național de Produse Tradiționale, ediția a II-a. În Mamaia, la Aqua Magic

Obiectele tradiționale, lucrate de țăranul român cu migală, dragoste pentru frumos și respect, se află și acum la mare căutare chiar dacă prețurile lor sunt prohibitive în raport cu veniturile mici ale celor mulți care știu a le prețui cu adevărat. Investiția într-o ie, o icoană pictată pictată pe sticlă, un obiect lucrat în lemn sau un vas de ceramică merită însă orice efort.

Merită și investiția în gust, adică în delicioasele produse tradiționale, naturale, făcute „în casă“, după rețete testate, transmise din generație în generație. Pe acestea din urmă le puteți testa la cea de-a doua ediție a Târgului Național de Produse Tradiționale, care se va desfășura între 21 și 23 septembrie, în incinta Parcului Aqua Magic din Mamaia. Evenimentul cu motto-ul „Sănătate în bucate, tradiție și ospitalitate!“ este susținut de Inomar Cluster, Aqua Magic, Federația Națională a Producatorilor de Produse Tradiționale, Asociatia Țăranii Dobrogeni, AgroTransilvania Cluster și Asociația Poiana lui Ovidiu.

targul national de produse traditionale mamaia afis

La eveniment participă producători atât din Dobrogea, cât și din Alba, Arad, Sibiu, Maramureș, Oradea, Suceava, Hunedoara, Vâlcea, Bistrița, București, Dolj, Sălaj, Argeș și Cluj-Napoca.

„Așa cum am promis anul trecut, ne dorim să creăm tradiție în Constanța organizând an de an Târgul Național de Produse Tradiționale, unde să fie prezenți producători din toată țara, cu povești frumoase și produse sănătoase, atestate tradițional“, spun organizatorii.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *