Un spectacol cu… vampiri, în premieră, la Teatrul de Stat Constanța. Publicul, invitat pe scenă

În ajunul Sfântului Andrei, Teatrul de Stat Constanța invită publicul pe… scenă, la propriu, pentru a fi în miezul acțiunii unui spectacol cu… vampiri, care are premiera pe țară vineri, 29 noiembrie, de la ora 19.00. „Lasă-mă să intru“, de John Ajvide Lindqvist, în regia lui Vlad Cristache este cel de-al doilea spectacol al stagiunii 2019-2020.

În ciuda personajelor sale neconvenționale, „Lasă-mă să intru“ are la bază o poveste despre puterea dragostei și pledoarie pentru acceptarea diferențelor.

Avanpremiera acestui spectacol, care se joacă cu publicul pe scenă, a avut loc pe 28 noiembrie, o a treia reprezentația, după premiera de vineri, fiind programată pe 30 noiembrie.

Spectacolul este o adaptare scenică de Jack Thorne după romanul și thriller-ul suedezului John Ajvide Lindqvist, „Låt den rätte komma in“, traduse în engleză „Let the Right One In“ și „Let me in“. Traducerea textului, după adaptarea scenică a lui Jack Thorne, este realizată de Bogdan Budeș.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Ecaterina Lupu, Theodor Șoptelea, Iulian Enache, Mirela Pană, Luiza Sarivan, Liviu Manolache, Florin Aioane, Ștefan Mihai, Dan Cojocarul, Grațian Prisacariu și Florentin Roman.

Scenografia este semnată de Mădălina Niculae și Andreea Tecla, laureate cu Premiul pentru debut la Gala Premiilor UNITER 2019.  De light design s-a ocupat Cristi Șimon, de sound design, Liviu Stoica, iar proiecțiile video sunt realizate de Manuela Marcovici.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *