Februarie începe cu o… „Logodnă relativă“, la Teatrul de Stat Constanța

La început de februarie, Teatrul de Stat Constanța așteaptă publicul în sala de spectacole, la prima premieră a anului 2023 și a doua a stagiunii după „Seaside Stories“, „Logodnă relativă“.

Este vorba despre o comedie clasică englezească cu patru personaje, scrisă de un englez – Alan Ayckbourn – și pusă în scenă de un constănțean, Iulian Enache, actor al Teatrului de Stat Constanța.

În rolurile principale se regăsesc trei actori din trupa permanentă – Cristiana Luca, Laura Crăciun și Florin Aioane -, alături de un invitat din București, Lucian Pavel.

Spectacolul va fi prezentat în premieră sâmbătă, 4 februarie, de la ora 18.30, în Sala Studio, str. Ion Lahovari nr. 2 A. O a doua reprezentație va avea loc pe 5 februarie.

„E o comedie spumoasă, sperăm noi, de situație, de întâmplări, de povești, de încurcături, care… se încurcă și mai tare“, a spus Iulian Enache.
Fără să aibă restricții de vârstă, spectacolul se adresează întregii familii.

Scenografia este semnată de Gabi Albu, iar asistent de scenografie este Ruxandra Bobleag. De lighting design s-a ocupat Alexandru Bibere.

Traducerea piesei, cu titlul original „Relatively Speaking“, a fost realizată de Irina Velcescu.

Directorul Teatrului de Stat Constanța, Erwin Șimșensohn, și-a exprimat dorința ca această comedie să fie prezentată și în localitățile din județ, acolo unde se poate pune la dispoziție o sală adecvată.

Biletele online pentru reprezentațiile din 4 și 5 februarie, puse în vânzare pe mystage.ro sunt deja epuizate. O altă reprezentație va avea loc pe 19 februarie.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *