Teatrul „Oleg Danovski“, prima scenă din România pe care a cântat Placido Domingo Jr.

Placido Domingo Jr. a cântat, în premieră pe o scenă românească, vineri, 15 martie, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“. Va reveni în fața publicului de la Marea Neagră în această seară de sâmbătă, 16 martie, de la ora 19.00.

Artistul spaniol, care a moștenit de la celebrul său tată dragostea pentru muzica, dar care și-a făcut debutul internațional de cântăreț  abia în 2010, până atunci fiind preocupat doar de compoziție, a impresionat în mod plăcut publicul constănțean. Nu doar prin vocea sa și repertoriul ales, cât mai ales prin dezinvoltura cu care s-a prezentat, de fiecare dată, în fața publicului. A ales să se plimbe de-a lungul scenei, pentru a simți publicul aproape și, la un moment dat, chiar a coborât în sală, printre spectatori.

Alături de fiul celebrului tenor spaniol pe scena Teatrului „Oleg Danovski“, unde s-a aflat și orchestra condusă de maestrul Lucian Vlădescu, au mai urcat sopranele Alexandra Coman și Daniela Vlădescu, dar și baritonul Stefan Popov.

Corul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, condus de maestrul Adrian Stanache, a avut și el contribuția sa la succes cântât hituri din repertoriul Queen – „We Will Rock You“, „Bohemian Rapsody“ și Abba – „Waterloo“.

Cele două concerte extraordinare de la Constanța au ca producător Fundația Nova Kulturalia.

Bilete pentru acest concert pot fi procurate de la agenția teatrului, la prețuri de 40 și 50 de lei, în funcție de locul ocupat în sală. Pensionarii vor plăti 20 sau 25 lei pentru un bilet, în funcție de locul ocupat în sală, iar copiii, elevii și studenții, doar 8 lei.

Agenția de bilete, situată în incinta Teatrului „Oleg Danovski“, este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00, fiind închisă doar marțea. Sâmbătă și duminică, agenția funcționează, doar în zilele în spectacole, în intervalul orar 18.15-19.00. În cazul în care nu sunt programate spectacole în aceste ultime două zile ale săptămânii, agenția va fi închisă. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului de funcționare al agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

Începând cu 1 ianuarie 2019, biletele la evenimentele Teatrului „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) se pot achiziționa și online prin intermediul entertix.romyticket.ro sau direct de tnobconstanta.ro/bilete/. Pentru achiziția online de bilete, se aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *