„O, sole mio!“ și „Frumoasa și Bestia“, în weekend, la Teatrul „Oleg Danovski“

La final de săptămână, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ vă invită să faceți terapie cu muzică bună și cu o poveste celebră transpusă în pași de dans.

Soarele Italiei  va fi adus pe scena tomitană  de glasurile frumoase ale protagoniștilor spectacolului „O, sole mio!“, programat sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 19.00. Este vorba despre Daniela Vlădescu, Cristian Parmac, Mădălin Băldău, Smaranda Drăghici, Stela Sîrbu, Lucia Mihalache, Gabriela Dobre, Doru Iftene, Silvia Simionescu, Raluca Dărăban, Veronica Răceală, Ionela Duma, Bogdan Ocheșel și Laurențiu Severin.

Concepția spectacolului îi aparține mezzospranei Gabriela Dobre.

Duminică, 30 septembrie, de la ora 19.00, iubitorii baletului se vor delecta urmărind o poveste celebră în pași de dans, „Frumoasa și Bestia“, în coregrafia lui Horațiu Cherecheș, pe muzica lui Piotr Ilici Ceaikovski.

Vă vor ghida în minunata lume a baletului clasic și a poveștilor: Irina Ganea Mihaiu, Adrian Mihaiu, Bogdan Bîrsănescu, Mizuki Kubota, Ryan Brown, Mayu Takahashi, Yuria Soeta, Iguacel Sanchez, Renata Soares, Keito Shimomura, Daia Kashiwaba, Mihai Pâslaru.

Atmosfera de poveste (decoruri și costume) este realizată de scenografa Natalia Kornilova din Rusia.

Spectacolul „Frumoasa și Bestia“, în coregrafia lui Horațiu Cherecheș, a avut premiera anul acesta, pe 10 iunie.

Acest frumos spectacol va fi prezentat și publicului din Călărași, pe 3 octombrie.

Tichetele pentru aceste spectacole se găsesc în vânzare la casa de bilete din incinta Teatrului „Oleg Danovski“ la prețurile de 20, 25, 30 și 40 lei, în funcţie de locul ocupat în salǎ. Pensionarii, pe baza talonului de pensie, și studenții, pe baza carnetului vizat la zi, vor plăti pe un bilet 15 lei, iar copiii și elevii, pe baza carnetului de note, vor plăti 8 lei pe un tichet.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *