Stagiunea estivală în aer liber BE.SAFe se încheie. Teatrul de Stat Constanța deschide stagiunea 2020-2021 cu o premieră

Stagiunea estivală BE.SAFE – Best SummerArtFEst Constanța 2020, care a debutat pe 23 iulie, se apropie de final, joi și vineri fiind programate ultimele două evenimente.

Joi, 3 septembrie, de la ora 21.00, în Parcul Arheologic, va fi prezentat spectacolul „Oglinda neagră“, o producție a Teatrului „Nottara“. Spectacolul se prezintă sub forma unei „călătorii muzicale, «de plăcere» braț la braț cu cele mai simpatice personaje din schițele lui Caragiale“, pe beat-uri de Sever Bârzan și Iulian Sfircea.
Scenariul este semnat de Vlad Bălan și Cristina Juncu, cel din urma semnând și regia spectacolului „Oglinda neagră“.

Vineri, 4 septembrie, de la ora 20.30, la Teatrul „Soveja“ este programat ultimul eveniment al stagiunii BE.SAFE: „Caramitru-Mălăele – Câte-n lună și în stele“, un spectacol de improvizație. Alături de cei doi binecunoscuți artiști se va afla violoncelistul Adrian Naidin.

Odată încheiată stagiunea estivală în aer liber BE.SAFe, Teatrul de Stat Constanța deschide în forță stagiunea 2020-2021 cu o premieră, care se va juca în sală: „Doi tineri din verona“, de Shakespeare, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 19.00, cea de-a doua reprezentație fiind programată duminică, de la aceeași oră.

Biletele se pot achiziționa fie online, prin platforma www.mystage.ro, fie de la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța, de pe Bulevardul Ferdinand nr. 11, deschisă de miercuri până duminică, inclusiv, între orele 09.00-12.00 și 16.00-21.00.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *