Spitalul de Urgență, la majorat!

La final de săptămână, constănțenii cu poftă de muzică și de… bere sunt invitați în Club Doors la o petrecere la majorat inedită. Sărbătorita serii va fi nimeni alta decât trupa Spitalul de Urgență. Startul petrecerii se va da sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 20.00.

Prețul biletului de participare la concert este de 30 de lei. Cei care îl vor cumpăra vor primi o bere Guinness sau un cidru Somersby din partea casei. Biletele pot fi achiziționate de la sediul clubului până vineri între orele 12.00 – 22.00. Cei interesați pot face rezervări la numărul de telefon 0763 661 622.

„De 18 ani, Dan Helciug & Spitalul de Urgență au avut grijă să te distrezi la maxim și să cânți alături de ei «Trăiască berea!» sau alte hituri care ridică publicul în picioare“, spun gazdele.

Cei care doresc să continue distracția, dar pe alte ritmuri, sunt așteptați în Club Doors și duminică, de la ora 20.00. De această dată, ei vor face o călătorie cu Trenul de noapte condus de Marcian Petrescu, cotat drept cel mai bun cântăreț la muzicuță din blues-ul românesc.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *