Clubul Doors deschide o nouă „stagiune“ de concerte

Odată cu începerea lunii Brumar, Doors Club deschide o nouă „stagiune“ de concerte și party-uri de weekend.

Startul la distracție se dă vineri, 1 noiembrie, cu un concert susținut de trupa Vița de Vie care sărbătorește două decenii de la apariția pe piața muzicală din România a celui mai vândut album al său, „Fenomental“.

„Piatra de căpătâi a discografiei Vița de Vie și, în egală măsură, cel mai premiat album VdV,  Fenomental a propulsat Vița de Vie în prima linie a trupelor românești, atât prin sound, cât si prin maniera stilistică abordată“, spun organizatorii.

Bilete pentru acest concert sunt disponibile pe Eventbook.ro, la prețul de 60 lei (pre-sale). Cei care doresc să cumpere bilete în seara concertului, la intrare, vor plăti pe un tichet 80 lei. Accesul pentru concert se face de la ora 21.00.

trupa class concert constanta doors afis

Sâmbătă, 2 noiembrie, începând cu ora 22.00, se anunță o noapte de pomină în compania  primului grup dance românesc, trupa CLASS. „Îți vei readuce aminte melodiile care au stat în fruntea clasamentului Romanian Top 100 la începuturile anului 2000 – «Te visez mereu», «Luna mi-a zâmbit», «Pentru dragoste» și multe altele“, promit organizatorii.

Intrarea la eveniment este liberă. Pentru informații și rezervări puteți suna la numărul: 0763 66 16 22.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *