Începe Folk Fest Remember Costinești! Două zile de poveste cu Alifantis, Andrieș, Mircea Vintilă și mulți alți artiști îndrăgiți

Doar trei zile îi mai despart pe iubitorii folk-ului de întâlnirea cu artiștii preferați, precum: Andrieș, Vintilă și Alifantis. Cu aceștia, dar și cu alți folkiști îndrăgiți, publicul se va întâlni pe 10 și 11 august, la cea de-a II-a ediție a Folk Fest Remember Costinești, găzduită de localul White Horse din stațiunea tineretului.

Pe lângă recitaluri, în program sunt incluse, la fel ca la ediția precedentă, expoziții de grafică umoristică, de fotografie (cu imagini de ieri și de azi ale stațiunii), lansări de carte ale artiștilor participanți la festival și multe alte evenimente surpriză care vor trezi interesul publicului participant. Totodată, în cadrul festivalului este inclus și „Salonul de grafică satirică by Costel Pătrășcan“, găzduit de White Horse Costinești, timp de o săptămână, între 6 și 12 august, dar și un concurs de epigrame cu tematică ce va face referiri la artiștii invitați,  la melodiile acestora și, bineînțeles, la Costinești. Amfitrionul evenimentului va fi Andrei Partoș.

Atât vineri, 10 august, cât și sâmbătă, 11 august, accesul la festival se va face de la ora 18.30, pe baza biletului, care costă 29 lei / zi, sau a abonamentelor, care pot fi achiziționate de pe iabilet.ro, la prețul de 50 de lei.

„Abonamentele și biletele pentru o zi pot fi achiziționate și de la intrarea în complexul White Horse Costinești și din Club Doors Constanța“, precizează, din partea organizatorilor, Amelia Stănescu.

Pe 10 august vor cânta pe scena White Horse Costinești:

19.05 – Marius Matache

19.50 – Emeric Imre

20.50 – Daniel Iancu & Costel Pătrășcan

22.00 – Alexandru Andrieș

23.20 – Mircea Vintilă și Trupa Brambura

Pe 11 august, programul este următorul:

19.05 – Magda Puskaș & Sorina Bloj

20.00 – Dinu Olărașu

21.10 – Mike Godoroja & Blue Spirit

22.25 – Florin Chilian

23.25 – Alifantis & Zan

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *