„Spărgătorul de nuci“, vedeta săptămânii la Teatrul „Căluțul de mare“

Faimosul Spărgătorul de nuci, descins din povestea lui Ernst Theodor Amadeus Hoffmann, va urca de patru ori, în această săptămână,  pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“.

Cu el, prichindeii se vor întâlni marți, miercuri, joi și vineri, de la ora 10.00. Regia și scenariul spectacolului „Spărgătorul de nuci“ sunt semnată de Cristian Mitescu, pe muzica lui Viorel Andrinoiu, iar scenografia este realizată de M.C. Ranin.

Spectacolul îi are în distribuție pe Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad, Daniel Minciună și Tiberiu Roșu fiind dedicat copiilor cu vârste cuprinse între trei și zece ani.

Duminică, 2 februarie, de la ora 10.00, micii spectatori sunt invitați să vadă spectacolul „Crăiasa Zăpezii“, după Hans Christian Andersen având regia și scenariul realizate de Cristian Mitescu. Scenografia este creată de Eugenia Tărășescu-Jianu, coregrafia este semnată de Sergiu Ionuț Anghel, iar muzica, de Viorel Andrinoiu.

Din distribuție fac parte actorii: Daniela Vlad, Daniel Minciună, Grațian Prisacariu, Rovena Paraschivoi, Claudia Brădescu, Ion Ciolan și Tiberiu Roșu.

Spectacolul se adresează grupei de vârstă 4+.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *