Sfidătorul Don Giovanni vine, sâmbătă, la Teatrul „Oleg Danovski“

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ propune publicului meloman, în această sâmbătă, de la ora 18.30, o întâlnire cu sfidătorul și seducătorul Don Giovanni, pe muzica lui Wolfgang Amadeus Mozart.

Vor da viaţă personajelor mozartiene Marius Eftimie, care va interpreta rolul titular, Akiko Hayakawa – Japonia, Stela Sîrbu, Orest Pîslariu – Bucureşti, Doru Iftene, Mihaela Ionescu, Bogdan Ocheşel şi Constantin Acsinte.

Conducerea muzicală a spectacolului este semnată de dirijorul japonez Koichi Inoue.

Spectacolul „Don Giovanni“ este pus în scenă de Beatrice Rancea, costumele sunt create de Doina Levintza, iar decorurile sunt realizate de Constantin Ciubotariu.

Prețul biletelor pentru acest spectacol variază între 8 și 50 de lei.

Copiii, elevii și studenții vor plăti 8 lei pe un bilet, pe baza carnetelor de note vizate de zi, iar pensionarii, 15 lei, pe baza talonului de pensie. Biletele fără reduceri au prețuri de 20, 25, 30, 40 și 50 lei, în funcţie de locul ocupat în sală, conform diagramei sălii.

Agenția va fi deschisă luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00, și va fi închisă doar marți. Sâmbătă și duminică ea va funcționa doar în zilele în spectacole, în intervalul orar 17.45-18.30. Rezervări telefonice se fac doar în timpul programului de lucru al agenției, la numărul de telefon 0241.481.460.

De la 1 ianuarie, biletele se pot achiziționa și online, biletele pentru evenimentele organizate de Teatrul „Oleg Danovski“ (cu excepția serilor lirice și camerale din foaier și a spectacolelor pentru copii) pot fi achiziționate online prin intermediul entertix.romyticket.ro. Pentru achiziția online de bilete, agenția de ticketing entertix.ro aplică un comision peste valoarea biletelor. Plata se poate face online cu cardul, prin transfer bancar sau cu plata ramburs, la curier. Tichetele pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine partenere Entertix.ro: Carrefour și Cărturești.

Sursă foto: Teatrul „Oleg Danovski“

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *