Seară lirică la Teatrul „Oleg Danovski“

Iubitorii muzicii sunt aşteptați în această sâmbătă, de la ora 19.00, în foaierul Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski“, la o seară lirică.

Soliștii întâlnirii muzicale vor fi sopranele Stela Sîrbu și Elena Rotari, tenorii Doru Iftene și Mădălin Băldău, precum și baritonul Cristian Caragea, alături de care se va afla pianista Natalia Gribinic.

În program lucrări din creația unor compozitori precum: Wolfgang Amadeus Mozart, Giuseppe Verdi,  Giacomo Puccini, Ruggiero Leoncavallo, Umberto Giordano, Georges Bizet, Piotr Ilici Ceaikovski, Mihail Glinka și Nikolai Rimsky-Korsakov.

Prețul unui bilet este de 10 lei. Copiii, elevii și studenții, pe baza carnetului de elev / student vizat la zi, beneficiază de acces gratuit.

Bilete se mai pot achiziționa și în această seară, de la agenția din incinta teatrului, între orele 17.30-18.45.

În condițiile în care incidența cumulată la 14 zile în municipiul Constanța a depășit pe data de 05.10.2021 pragul de 6/1.000 de locuitori, conform reglementărilor legale în vigoare, accesul este permis doar în baza certificatului verde (reprezentând dovada uneia dintre cele două variante – vaccinare/trecere prin boală)“, au transmis organizatorii.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *