O duminică… retro cu „Magic Swing“, la Teatrul „Oleg Danovski“

Vreți să călătoriți în atmosfera anilor ’30-’60 ascultând live melodiile de mare popularitate ale acelor vremuri? Atunci trebuie să veniți duminică, 21 octombrie, de la ora 19.00,  la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, la „Magic Swing“.

Divertismentul vocal-coregrafic „Magic Swing“, pus în scenă de Gabriela Dobre, cu o coregrafie de Iulian Ghencea, asistent de coregrafie fiind Petronela Iordache, a avut premiera în aprilie 2018.

Se vor lăsa purtați de muzica anilor ’30-’60 nu doar balerinii (Petronela Iordache, Renata Soares, Iguel Sanchez, Sorin Gâlcă, Marian Basarabeanu), dansatorii (Horia Gabriel Iordache, Andreea Daniela Pieptea, Cristian Alexandru Panduru, Mălina Gabriela Prian), ci şi soliştii spectacolului (Daniela Vlădescu, Raluca Dărăban, Veronica Răceală, Maria Cernat, Cristian Parmac, Adrian Pîrlea, Iulian Bratu, Octavian Minea, Gabriela Dobre şi Bogdan Ocheşel).

Light designul spectacolui este semnat de Ștefan Sterian, iar regia tehnică este realizată de Adrian Renea.

Biletele pentru „Magic Swing“ au prețuri de 20, 25, 30, 40 și lei, în funcţie de locul ocupat în sală. Studenții și pensionarii (cu documentele doveditoare, carnetul de student, vizat la zi, respectiv talonul de pensie) vor plăti pe un bilet 15 lei, iar pentru elevi (pe baza carnetului de note vizat la zi) și copii un tichet costă 8 lei.

Agenția de bilete, care funcționează în incinta Teatrului „Oleg Danovski“, intrarea principală (din parc) este deschisă în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, între orele 11.00 și 17.00. În zilele de sâmbătă și duminică, atunci când sunt programate spectacole, ea este deschisă în intervalul orar 18.00-19.00, iar marțea este închisă.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *