Repetiție generală cu public la Teatrul „Căluțul de mare“

În această săptămână, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ propune publicului două spectacole pentru copii și un titlu recomandat tinerilor începând cu vârsta de 14 ani.

Prima întâlnire a săptămânii,  cu… „Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani“, programată marți, 29 octombrie, de la ora 10.00, este recomandată copiilor cu vârste cuprinse între trei și nouă ani. Spectacolul are la bază o poveste de Samuil Marsak, pusă în scenă de MC Ranin și Lică Gherghilescu, pe muzica compozitorului Dumitru Lupu.

Vor da viață personajelor de poveste: Rovena Paraschivoi, Ion Ciolan, Lică Gherghilescu/ Andrei Stroescu, Daniel Minciună, Claudia Zaharia, Alina Manțu, Clara Ghiuvelechian și Tiberiu Roșu.

O poveste cu… lebede

Cea de-a două întâlnire de poveste, dedicată prichindeilor de la șase ani în sus, va avea loc duminică, 3 octombrie, de la ora 10.00. În scenă vor intra… „Lebedele“ lui Hans Christian Andersen. Regia și scenariul spectacolului sunt realizate de Cristian Mitescu, scenografia este creată de Eugenia Tărășescu-Jianu, coregrafia e semnată de Ionuț-Sergiu Anghel, iar muzica, de Alexandru Berehoi.

Din distribuție fac parte actorii: Daniela Vlad, Clara Ghiuvelechian, Lică Gherghilescu, Daniel Minciună, Andrei Stroescu, Arina Cojocaru, Tiberiu Roșu și Rovena Paraschivoi.

„Coșmarul lui Puck“

Tot duminică, de la ora 18.00, tinerii sunt invitați în sala de spectacole pentru a urmări repetiția generală cu public a spectacolului „Coșmarul lui Puck“, o adaptare după „Visul unei nopți de vară“, de William Shakespeare.

Regia spectacolului, care se adresează tinerilor de la 14 ani în sus, este semnată de Tiberiu Roșu, iar coregrafia este realizată de Geta Răvdan-Huncanu.

În distribuție se vor afla: Vlad Ianuș, Grațian Prisacariu, Daniela Vlad/Oana Sârbu, Alexandra Burnichi, Alina Manțu, Teodor Robert Dobre, Andrei Calu, Andrei Stroescu, Buse Ozgul, Daniel Minciună, Ion Ciolan, Gabriel Sandu, Vlad Constantinescu, Bogdan Dandeș, Ștefan Oprișan, Arina Cojocaru, Cristina Dănciulescu, Ana Bădilă, Cosmina Melcea, Sandra Armașu și Robert Ioan.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *