„Dincolo de furtună“ cu Corina Ozon, la Librăria Cărturești

Constănțenii pasionați de literatură sunt invitați, la final de săptămână, la Librăria Cărturești din City Park Mall, pentru a participa la lansarea romanului „Dincolo de furtună“, semnat de Corina Ozon.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 17.00, în prezența autoarei și a invitaților ei: profesoara Angela Doicescu și jurnalistul și sociologul Enache Tușa.

„Dincolo de furtună“ a apărut la editura Herg Benet, acolo unde, în 2014, a văzut lumina tiparului romanul de debut al Corinei Ozon, „Zilele amanţilor“, o „carte începută pe blogul personal, în stadiul de postare spre relaxarea cititorilor, care au cerut după fiecare episod o nouă continuare“, după cum se arată pe site-ul editurii. Conform aceleași surse, în scurt timp, „Zilele amanţilor“ a avut „un succes fenomenal, devenind un must have al cititorilor activi pe rețelele de socializare și motiv pentru propriile întâlniri ale fanilor, inspirând în același timp evenimente din domeniul fashion și business, iar o linie de parfumuri primind numele personajelor principale din carte. Romanul are parte de patru continuări, «Nopțile amanților», «Amanții 3.0», «Divorțurile amanților» și «Drumurile amanților» (ed. Herg Benet), receptate de către public la același nivel de entuziasm și intrând și ele în topurile de vânzări ale librăriilor. Campania de promovare a trilogiei «Amanții» a fost recompensată cu Silver Award for Excellence la Gala PR Award 2015“.

În 2016, Corina Ozon a publicat romanul „Tentații“, iar în 2018, „Codul lui Zoran“,  ambele cărți apărute la editura „Herg Benet“. În 2017, a publicat „Despre iubire, cu instrucțiuni de folosire“, la editura Univers. Din 2016, Corina Ozon coordonează proiectul 35+, by Corina Ozon, reprezentat în online de site-ul dupa35.com, al cărui concept se află la baza povestirilor din volumul „Până când mă voi vindeca de tine“, ediția a II-a apărând în 2019, tot la editura Herg Benet.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *