Premii pentru publicațiile Muzeului Național al Marinei Române, la Gala Premiilor „Clubului Amiralilor“

Muzeul Național al Marinei Române (MNMR), instituția specializată a Statului Major al Forțelor Navale în domeniul culturii, a fost distins la Gala Premiilor „Clubului Amiralilor“, ediția a XIII-a, cu premii importante, pentru publicațiile elaborate.

Volumul „Muzeul Național al Marinei Române 50 de ani de existență 1969-2019. Monografie“ a fost distins cu Premiul de excelență „Viceamiral Ioan Bălănescu“, iar lucrării „Marina în pictura și literatura română. Valentin Donici“, semnată de Carmen Irène Atanasiu și Andreea Maria Croitoru, i s-a acordat Premiul special „Contraamiral Aurel Negulescu“.

De asemenea, au fost premiate periodicele MNMR, apărute sub egida Centenarului: „Anuarul Muzeului Național al Marinei Române, tom XXI“ și volumul Conferinței Științifice Anuale, „Dunărea și Marea Neagră în spațiul euro-asiatic. Istorie, Relații Politice și Diplomație“, ediția a VI-a. Lucrările premiate au văzut lumina tiparului la Editura Muzeului Național al Marinei Române.

Cea de-a XIII-a ediție a Galei Premiilor „Clubului Amiralilor“ a avut loc vineri, 1 noiembrie, și a fost dedicată lucrărilor cu tematică de marină și din domeniile conexe, apărute între anii 2018-2019.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *