Petronela Rotar vine la Constanța cu cel mai recent roman, „Ajută-mă să nu dispar“

Petronela Rotar, una dintre cele mai cunoscute și apreciate scriitoare ale momentului, își va lansa la Constanța cel mai nou roman care îi poartă semnătura: „Ajută-mă să nu dispar“.

Volumul, apărut la editura Herg Benet, va fi lansat sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 14.00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin“. Despre cel mai recent roman al Petronelei Rotar vor vorbi realizator de emisiuni Bogdan Papacostea și gazda evenimentului, actorul Dan Cojocaru, șef serviciu coordonare Centrul „Jean Constantin“.

Evenimentul editorial face parte din proiectul cultural „Artă de la viziune la formă“ al Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“ .

Născută în 1977, la Brașov, Petronela Rotar s-a dedicate jurnalismului vreme de 18 ani. A debutat în 2014 cu volumul de poezie „O să mă știi de undeva“, reeditat în 2017 ca urmare a succesului înregistrat devenind, conform site-ului editurii Herg Benet, „singurul best-seller de poezie în România postdecembristă“. Au urmat „Alive“ (2014, proză scurtă), „Efectul pervers“ (2015, poezie) și „Sfârșitul nopții“ (2016, proză scurtă). În 2017, a fost publicat „Orbi“, primul roman al autoarei, în care se observă preocuparea pentru psihologie a autoarei, domeniu pe care îl studiază urmând și formare de psihoterapie – psihodramă. „Orbi“ a devenit în scurt timp un bestseller și un adevărat fenomen, primul tiraj epuizându-se înainte de lansarea oficială. În 2018, a publicat un alt volum de succes, cu substrat autobiografic, „Privind înăuntru“.

Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *